wartos

Intan Harepan

Intan Hope mangrupikeun inten biru karat 45.52 karat. Intan biru panggedéna anu kantos kapendak dugi ka ayeuna. Asa mangrupikeun nami kulawarga anu gaduhna ti 1824. Éta intan recut ti "Bleu de France". Makuta dipaling dina 1792. Éta ditambang di India. Anu ...
Maca deui

Perjalanan Mogok, Myanmar

Perjalanan Mogok di Myanmar - Hotel Mogok - Mogok Burma Ruby Perjalanan Mogok, Myanmar Saatos sumping di bandara Mandalay, angkat ka Mogok salami 7 jam. Perhatosan mandatory di tempat pamariksaan, "visa" anu kadua diperyogikeun pikeun lebet propinsi éta. (sanés visa tapi otorisasina khusus) Mogok hotel –...
Maca deui

Wawancara ku Vietnam tv nasional

Wawancara ku Vietnam tv nasional mah diwawancara dinten di Luc Yen, ku Vietnam Nasional TV, ngeunaan pasar gemstone Vietnam sarta pertambangan. siaran anu dijadwalkeun pikeun bulan hareup on VTV1 na VTV3.

Wawancara ku TV Perancis

Wawancara ku TV Perancis Kuring diwawancara ku saluran TV Perancis M6 "ENQUETE EXCLUSIVE", ngeunaan batu permata Kamboja.
1 2 3 ... 5
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!