wartos

Intan Harepan

Intan Hope mangrupikeun inten biru karat 45.52 karat. Intan biru panggedéna anu kantos kapendak dugi ka ayeuna. Asa mangrupikeun nami kulawarga anu gaduhna ti 1824. Éta intan recut ti "Bleu de France". Makuta dipaling dina 1792. Éta ditambang di India. Anu ...
Maca deui

Mogok Trip, Myanmar

Mogok Trip, Myanmar Sanggeus anjog di bandara Mandalay, sirah ka arah Mogok pikeun 7 jam drive.Mandatory eureun di papariksaan, hiji â kadua € œvisaâ € anu diperlukeun pikeun nuliskeun Mogok. (Lain visa tapi otorisasina husus) dinten The naék kana Mogok.It téh rada tiis tipeuting dina usum tiris, sarta panas salila ...
Maca deui

Wawancara ku Vietnam tv nasional

Wawancara ku Vietnam tv nasional mah diwawancara dinten di Luc Yen, ku Vietnam Nasional TV, ngeunaan pasar gemstone Vietnam sarta pertambangan. siaran anu dijadwalkeun pikeun bulan hareup on VTV1 na VTV3.

Wawancara ku TV Perancis

Wawancara ku TV Perancis mah diwawancara ku kanal M6 Perancis TV "ENQUETE ekslusif", ngeunaan gemstones Kamboja.
1 2 3 ... 5
0 biasa
0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!