wartos

Nu Jubilee Ruby sells pikeun $ 14,165,000

Nu Jubilee Ruby: Nu fiery 15.99-karat Mogok Ruby nyaéta gemstone berwarna paling mahal kungsi dijual di lelang di gemstones Amérika Sarikat Coloured nu ngaronjatkeun di nilai salaku pembeli mangtaun hiji pangajén kaéndahan jeung kingkilaban maranéhanana. Komo jeung harga luhur maranéhanana sorana, kasadiaan maranéhanana teu datang ...
Maca deui

Giant Diamond 404 karat kapanggih dina Angola

pausahaan basis Perth Giant Diamond A geus struck paydirt di Afrika Kidul, manggihan hiji Giant Diamond patut leuwih ti USD $ 14 juta. Lucapa Diamond Company kapanggih masif 404 karat Giant Diamond di anak Lulo Diamond Project di propinsi Lunda Norte Angola urang, di nagara urang kalér-wétan. Ieu téh mangrupa inten pangbadagna ...
Maca deui

Panggedena Diamond sintétik

Nu faceted teu warnaan HPHT-tumuwuh inten sintétik panggedena dilaporkeun ka tanggal nyaeta 10.02 ct E-warna, specimen VS1-kajelasan, motong ti sapotong 32.26-karat tina kasar, ieu dilaporkeun ku IGI Hong Kong di 2015. inten ieu tumuwuh ku NDT, atawa New Diamond Technology, mangrupa salah sahiji anggota wangunna tina ...
Maca deui

Nu jewels paling éndah Rusia

The jewels paling geulis di Rusia nu Rusia Inten Dana aya salah sahiji musium di Kremlin Moscow. Dina awal abad ka, ieu bagian tina kempelan swasta di kulawarga kaisar. Dugi 1914, éta tetep dilestarikan di Istana Winter di St. Petersburg. Dina 1967, anu ...
Maca deui

Presentasi, Somadevi Angkor Hotel, Siem Fedi

Presentasi tina Gemological Institute of Kamboja di Somadevi Angkor Hotel, Siem Fedi Ibu Iet presenting nu Gemological Institute of Kamboja dina basa Khmer di Somadevi Angkor Hotel, Siem Fedi. Saratus jalma éta hadir, lolobana ti Guide Association Tour Angkor. kasimpulan - Sajarah - Gemstone Museum leuwih ti ...
Maca deui

Association Khmer Angkor Tour Guide

Loba berkat pamingpin Khmer Angkor Tour Guide Association ngamajukeun Gemological Institute of Kamboja Khmer Angkor Guide Association Tour (KATGA) pamingpin nu ngadatangan paméran permanén leuwih ti variétas 150 of gemstones, kelas jeung Sajarah laboratorium nguji gem tina Gemological Institute tina Kamboja Urang sadar yen ...
Maca deui
0 biasa
0 biasa